ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Κυβέρνηση : Το 50ωρο Απελευθερώνει… / ΠΡΙΝ

 Συναγερμός έχει σημάνει στο εργατικό και λαϊκό κίνημα για να ηττηθούν από την αρχή τα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης. Σε πανεργατική παλλαϊκή διαδήλωση καλούν σωματεία και συλλογικότητες στις 22 Απριλίου, στις 6 μ.μ. στα Προπύλαια, ενώ στις 24-25/4 προγραμματίζονται κινητοποιήσεις στις γειτονιές.

Σε μια γελοία προσπάθεια ωραιοποίησης του νομοσχεδίου κατάργησης του 8ωρου επιδόθηκαν οι Κ. Μητσοτάκης και Κ. Χατζηδάκης, κάνοντας λόγο για εργαζόμενους που θα πάνε να μαζέψουν τις ελιές ή θα δουλεύουν 4ήμερο, όποτε το επιθυμούν! Το άγριο πρόσωπο της αντεργατικής επίθεσης για τον φθηνό εργαζόμενο λάστιχο δεν μπορεί όμως να κρυφτεί, γι’ αυτό γεννιούνται μεγάλες αντιδράσεις. Οι εργαζόμενοι/ες στον τουρισμό και στον επισιτισμό, μετά από μήνες ανεργίας και αναστολής εργασίας, θα δοκιμάσουν πρώτοι στις ζωές τους τις αντεργατικές ρυθμίσεις. Όλα δείχνουν πως η μάχη ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο θα είναι η πιο μεγάλη κατά της κυβέρνησης της ΝΔ. Το ταξικό εργατικό κίνημα και η μαχόμενη Αριστερά μπαίνουν στη μάχη αποφασιστικά, για να μην αφήσουν να περάσει το αντεργατικό έκτρωμα, σαρώνοντας τους πολιτικούς εμπνευστές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου