ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ : Το Σκοτάδι Της Φασιστικής Αποκτήνωσης Πνίγει Την Ελληνική Κοινωνία

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ:

 

Τη στιγμή που η μισή χώρα καίγεται ξανά, τη στιγμή που δεκάδες άνθρωποι έχουν βρεθεί απανθρακωμένοι στο δάσος της Δαδιάς, το αισχρό αφήγημα που αναπαράγεται κεντρικά, από κυβερνητικούς βουλευτές και ΜΜΕ περί «μεταναστών-εμπρηστών» οπλίζει τα χέρια αυτόκλητων τιμωρών.

Στο βίντεο που παρατίθεται βλέπουμε ανθρώπους στοιβαγμένους στο τρέιλερ ενός κτήνους που βγήκε και έκανε «συλλήψεις» στο δάσος.

Στην εικόνα (στα σχόλια) βλέπουμε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης να καλεί σε πογκρόμ κατά μεταναστών και πρόθυμους να απαντούν από κάτω μιλώντας για πόλεμο. 

Μπροστά σε αυτή την πρωτοφανή  ανθρώπινη τραγωδία, η οποία έχει ακόμα άγνωστες διαστάσεις, προτεραιότητα είναι  να σώθουν όλοι όσοι κινδυνεύουν. Δε μπορεί να επιτρέπεται να κυνηγούνται και να συλλαμβάνονται άνθρωποι.

Ο φασιστικός οχετός που περιφρουρείται από την κυβέρνηση και τα Μέσα της δηλητηριάζει κάθε εκατοστό του Δημοσίου Βίου.

Αναζητούν εχθρούς για να κρύψουν την απόλυτη ανικανότητά τους κάτω από το χαλί, δίνοντας το ελεύθερο σε κάθε  ακροδεξιό να παριστάνει τον πολιτοφύλακα, καταπατώντας τον νόμο, αλλά και κάθε ψήγμα ηθικής, ανθρωπιάς και λογικής που δεν έχει καεί ακόμα στις «φλόγες» της αθλιότητας.

Η ακροδεξιά εκτροπή που βιώνουμε μπορεί να ανακοπεί μόνο αν η αντίσταση γίνει υπόθεση συλλογική.

Οι διαπιστώσεις περί εκφασισμού θα μείνουν απλά διαπιστώσεις, ενώ η διαδικασία θα συνεχίζεται ανεμπόδιστα, αν όλοι/ες δεν αναλάβουμε άμεσα τις ευθύνες μας.

Η αδιαφορία γεννά και εκτρέφει τέρατα που δεν βάλλουν απλά κατά των πολιτικών τους αντιπάλων, αλλά απειλούν συνολικά την κοινωνική ζωή όπως τη γνωρίζουμε.

Καλούμε κάθε νέο και νέα να συμβάλει στην τιτάνια προσπάθεια που γίνεται για την κατάσβεση των φονικών πυρκαγιών, η αλληλεγγύη θα συνεχίζει να είναι το όπλο μας απέναντι στους φασίστες και το μίσος που σπέρνουν.

Πηγή : left

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου