ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Διαβάστε Το ΠΡΙΝ Που Κυκλοφορεί Το Τριήμερο 2-4 Ιούνη

 

 

Τη μάχη των εκλογών της 25ης Ιουνίου θα δώσει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κατεβάζοντας ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα. Με τη συμμετοχή της στις εκλογές, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στέλνει μήνυμα ανυπακοής και υψώνει σημαία αντίστασης και ανατροπής απέναντι σε κάθε αντιλαϊκή κυβέρνηση και την πολιτική της. Σε μια περίοδο που το σύστημα επιχειρεί να περάσει ένα κλίμα απογοήτευσης και ηττοπάθειας στους εργαζόμενους, τη νεολαία και τον κόσμο του κινήματος, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ βγαίνει με κεντρικό σύνθημα «Η κυβέρνηση και η πολιτική κεφαλαίου, ΕΕ και ΝΑΤΟ ανατρέπονται! Με μαχητικούς αγώνες και με ισχυρή αντικαπιταλιστική Αριστερά». Την προβολή και προώθηση αυτών των στόχων εξυπηρετεί πρωτίστως η εκλογική παρέμβαση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Ψηφοδέλτια αγώνα σε όλη την Ελλάδα, τον… κροκόδειλο κάνει ο Μητσοτάκης, πιο δεξιά ο ΣΥΡΙΖΑ

Μια πιο ισχυρή ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα διαμορφώσει όρους ανασυγκρότησης και αντεπίθεσης του εργατικού και λαϊκού κινήματος, διαμόρφωσης μιας ανατρεπτικής αντιπολίτευσης και συσπείρωσης του δυναμικού και των δυνάμεων της ευρύτερης αντικαπιταλιστικής Αριστεράς. Συμπεράσματα από τις εκλογές της 21ης Μάη και τα νέα καθήκοντα συζήτησαν η ΠΕ του ΝΑΡ και το ΚΣ της νΚΑ. Την ίδια ώρα, η ΝΔ και ο Μητσοτάκης διαμορφώνουν τακτική… κροκόδειλου, κρύβοντας τα σχέδιά τους για να μην προκαλέσουν με το πραγματικό αντιλαϊκό τους πρόγραμμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ στρέφει το τιμόνι πολιτικά ακόμα πιο δεξιά, όπως δείχνουν η τοποθέτηση Μαραντζίδη ως επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας και η σύνθεση της νέας εκλογικής επιτροπής. Σε συναισθηματικό επίπεδο η συγκέντρωση στη Νίκαια, σε έναν συμβολισμό κενό περιεχομένου. Το ΚΚΕ επιχειρεί να εμφανιστεί ως η μόνη δύναμη αντιπολίτευσης, ενώ το ΜέΡΑ25 υψώνει σαθρά κοινοβουλευτικά διλήμματα, χωρίς να απαντά στο γιατί η (μη) ρήξη του έπεσε στα ρηχά.                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου