ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Η Αριστερή Κίνηση Δεν Τρομοκρατείται Από Τους Μπράβους Του Συστήματος!

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ 



Με αποτροπιασμό αντικρίσαμε τα φασιστικά συνθήματα που γράφτηκαν στη ταμπέλα στο στέκι της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου. Εν όψει εκλογών, οι φασίστες βγήκαν παγανιά για να χύσουν το δηλητήριο τους. Βγήκαν στα κρυφά, μέσα στη νύχτα, όπως γνωρίζουν να κάνουν καλά οι μαφιόζοι. Η καταδικασμένη ως εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες τους δεν έχουν καμία θέση ούτε στο Περιστέρι ούτε και πουθενά. 

Οι Χρυσαυγίτες, όσο και να προσπαθούν να εμφανιστούν μέσα από άλλα κόμματα “μανδύες”, έχουν βαμμένα τα χέρια τους με αίμα. Με το αίμα του Παύλου Φύσσα, του Σαχζάτ Λουκμάν, των Αιγύπτιων ψαράδων, των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ. Όσο και να προσπαθούν να ξεπλυθούν με χιλιάδες τρόπους, δε θα τα καταφέρουν. Είναι εχθροί του λαού και τα πιο πιστά σκυλιά του κεφαλαίου. Είναι εχθροί όποιου αγωνίζεται για το δίκιο και για ένα καλύτερο αύριο. 

Είναι τόσο “αντισυστημικοί”, που ο μαχαιροβγάλτης Κασιδιάρης έβαλε για μπροστινό έναν ανώτατο δικαστικό, αποδεικνύοντας ότι είναι σάρκα από τη σάρκα του συστήματος.

Εμείς το δηλώνουμε: Η Αριστερή Κίνηση δεν τρομοκρατείται από τους μπράβους του συστήματος. Το Περιστέρι των αγώνων και της ανατροπής θα συνεχίσει να δρα πάντα ανοιχτά και δημόσια, στο φως της ημέρας για τα μεγάλα προβλήματα του λαού του Περιστερίου. Οι εργαζόμενοι και η νεολαία θα συνεχίσουν να σηκώνουν κεφάλι απέναντι στο κεφάλαιο, τις κυβερνήσεις του και τα φασιστικά τσιράκια τους. Μόνο οι εργαζόμενοι και ο λαός μέσα από την οργάνωση τους μπορούν να τσακίσουν “μία και καλή” το φασισμό. Κανένα νομοσχέδιο και κανένα κοινοβουλευτικό παιχνίδι δε μπορεί να το καταφέρει.

Λευτεριά στο λαό θάνατο στον φασισμό!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου