ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

ΕΕΚ : ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

Την Kυριακή 9 Φλεβάρη 2020 το ΕΕΚ καλεί εργάτες και αγωνιστές της αριστεράς να συζητήσουν και να αποφασίσουν για τον συντονισμό της δράσης τους εργατικούς αγώνες που έρχονται. Τόπος συνάντησης ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20, 10.30 π.μ.

Σύντροφοι-συντρόφισσες, όλες οι πολιτικές που χρησιμοποιήθηκαν μεταπολεμικά για να απαντήσουν στις ανοικτές πληγές της κρίσης του 1929 και του Β' παγκόσμιου ιμπεριαλιστικού πολέμου που ακολούθησε, ο κεϋνσιανισμός και ο νεοφιλελευθερισμός, έχουν αποδείξει το αδιέξοδο της παρακμής και της αδυναμίας του κεφαλαίου, να συμβιώσει με τις ανάγκες της ανθρώπινης κοινωνίας να ζήσει, και να ξαναβρεί τον ανθρώπινο χαρακτήρα της.

Κι ενώ στο γύρισμα του χρόνου από το 2019 στο 2020 ο πλανήτης σαρώνεται από την κρίση, τις εξεγέρσεις, πολιτικές θύελλες και πυρκαγιές, πολεμικές και «φυσικές», ο «Κούλης» Μητσοτάκης κι η υπεραντιδραστική κυβέρνησή του, θριαμβολογούν ότι μας φέρνουν την «κανονικότητα»! »! »! 

Θέλουν να μας έχουν σε καταστολή μέχρι να μας «τραβήξουν από την πρίζα» όπως την ΛΑΡΚΟ.

Μας υπόσχονται μια «Ελλάδα-όαση» μέσα στον κατακλυσμό, ενώ επιχειρούν να εφαρμόσουν, στην ήδη καθημαγμένη χώρα μας τις αιματηρές συνταγές που απέτυχαν στη Χιλή του Πινοσέτ και του Πινέιρα.

Ξεπουλώντας και ιδιωτικοποιώντας τα πάντα έρχονται σε ολομέτωπη σύγκρουση με τους εργαζομένους, κύρια σε χώρους όπου έχουν επιβιώσει κάποια εργασιακά δικαιώματα και παροχές, από χθες που η νέα συγκυρία σήμερα επιβάλλει να εξαφανιστούν. Έτσι η ανάγκη για συντονισμό όλων των δυνάμεων που θα δώσουν των αγώνα, γίνεται επιτακτική και επιβάλλει σε όλους εμάς που ονειρευόμαστε μια κουμμουνιστική διέξοδο από την κρίση να παλέψουμε για έναν συντονισμό στη δράση μας.

Προσωρινή Συνδικαλιστική Επιτροπή του ΕΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου