ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Κ-σχέδιο Για Τα Γεγονότα Στην Φοιτητική Πορεία

Στην «κανονικότητα» της καταστολής απαντάμε με μαζικούς συλλογικούς αγώνες

Δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγα 24ώρα από την συμμορίτικου τύπου κίνηση του ειδικού φρουρού που έβγαλε όπλο μέσα στον προαύλιο χώρο της ΑΣΟΕΕ και η κυβέρνηση «της τάξης και της ασφάλειας» συνεχίζει στα ίδια χνάρια, αναβαθμίζοντας το όργιο καταστολής.

Η σημερινή πορεία των Φοιτητικών Συλλόγων κατευθυνόμενη προς τη Γ.Α.Δ.Α δέχτηκε αναίτια τραμπούκικη επίθεση από μηχανές της ομάδας Δέλτα, με ξύλο, κρότου λάμψης και χημικά σε ευθεία βολή στο πλήθος και προσαγωγές 4 ατόμων.

Οι φοιτητές και φοιτήτριες που διαδήλωναν και κυνηγήθηκαν από την αστυνομία του Χρυσοχοΐδη, έμειναν εγκλωβισμένοι στο μετρό της Πανόρμου, όπου και δόθηκε εντολή να μη διέλθει συρμός! Σα να μην έφτανε αυτό, τα ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων και κρότου λάμψης μέσα στο σταθμό του μετρό, με ό,τι κίνδυνο μπορεί να ενέχει αυτό για τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο κλειστό χώρο του μετρό.

Αυτή είναι η «κανονικότητα» που εξαγγέλει και εφαρμόζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη: η κανονικότητα του ξύλου, των χημικών και της προσπάθειας κατατρομοκράτησης των φοιτητών, της διάλυσης της δημόσιας και δωρεάν παιδείας, της καταστολής και της φίμωσης κάθε φωνής που τους χαλάει τα σχέδια ιδιωτικοποιήσεων και προώθησης της βαθιά αντιδραστικής πολιτικής της σε όλες τις πτυχές της κοινωνικής ζωής που διαλύει το παρόν και το μέλλον της νεολαίας .

Αν αυτή την κανονικότητα θέλουν να μας επιβάλλουν, ας τους αποδείξουμε το αντίθετο!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ!

-Καταγγέλουμε το όργιο καταστολής απέναντι στους φοιτητές και τη νεολαία

-Άμεση απελευθέρωση όλων των προσαχθέντων

-Έξω τώρα η αστυνομία από τις σχολές μας!

-Ελεύθερη συνδικαλιστική και κοινωνική δράση στους χώρους σπουδών και δουλειάς

Τα σχέδια καταστολής και τρομοκράτησης δε θα περάσουν!


Οι ίδιοι φοιτητικοί σύλλογοι μαζί με την εκπαιδευτική κοινότητα μέσα από τις συλλογικές τους διαδικασίες θα αγωνιστούν για πλήρως στελεχωμένα, δημόσια και δωρεάν πανεπιστήμια ανοιχτά σε όλη την κοινωνία.

Νέοι-νέες Σύγχρονου Κομμουνιστικού Σχεδίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου