ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Οι Φοιτητές Επιμένουν Στον Δρόμο : «Όχι» Στα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια

Δεν το βάζουν κάτω παρά την ψήφιση του νομοσχεδίου - Ακόμη ένα συλλαλητήριο στην Αθήνα και άλλες μεγάλες πόλεις.

Ακόμη ένα δυναμικό φοιτητικό συλλαλητήριο παρά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια την περασμένη εβδομάδα. Οι φοιτητές φωνάζουν συνθήματα όπως «Κυριάκο Πιερρακάκη δεν βάζουμε μυαλό τα ιδιωτικά για σένα θα γίνουν Βατερλώ» και «πτυχία με αξία, δωρεάν σπουδές ο νόμος θα πέσει από τους φοιτητές».

 

Η συμμετοχή δεν είναι τόσο μεγάλη όσο τις προηγούμενες εβδομάδες αλλά οι εκπρόσωποι των φοιτητικών συλλόγων τονίζουν ότι θα είναι ένας αγώνας διαρκείας και δεν το βάζουν κάτω. 

Μετά την ολοκλήρωση της κινητοποίησης οι συγκεντρωμένοι έδωσαν νέο ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα.

 Δυναμική κινητοποίηση και στη Θεσσαλονίκη, με τους φοιτητές να βγαίνουν στον δρόμο με πανό και συνθήματα κατά της ίδρυσης των ιδιωτικών πανεπιστημίων. Η προσυγκέντρωση έγινε στην Καμάρα, όπου φοιτητές μέλη θεατρικής ομάδας, με βαμμένα λευκά τα πρόσωπά τους και μαύρα ρούχα παρέμειναν σιωπηλοί ως ένδειξη διαμαρτυρίας. 

Πηγή : Εφημερίδα Των Συντακτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου