ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ * η απελευθέρωση της εργατικής τάξης είναι έργο της ίδιας..............Karl Marx * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Καταγγελία Για Απρόκλητη Επίθεση Και Προσαγωγή Αγωνιστών

Καταγγέλλουμε την απρόκλητη επίθεση και προσαγωγή αγωνιστών του νεολαιίστικου κινήματος, ανάμεσα τους και δύο μελών της E.A.A.K., της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της ν.Κ.Α. αμέσως μετά την διαδήλωση για την δολοφονία του Αλέξη τον Δεκέμβρη του 08.

Οι δύο αγωνιστές ενώ είχαν απομακρυνθεί αρκετά από τον χώρο της πορείας, ακινητοποιήθηκαν αναίτια από την ομάδα ΔΙΑΣ, ξυλοκοπήθηκαν βίαια και προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ.

8 χρόνια μετά, η νεολαία βρίσκεται ακόμα στο στόχαστρο της επίθεσης και της καταπάτησης των δημοκρατικών δικαιωμάτων, και αποδεικνύεται πως η συνέχεια του κράτους θα τηρηθεί με ευλάβεια σε όλα τα επίπεδα χωρίς δήθεν κόκκινες γραμμές και ευαισθησίες. Είναι ξεκάθαρες οι ευθύνες της κυβέρνησης, της αστυνομίας και του υπουργείου «προστασίας» του πολίτη, καθώς και η ολοφάνερη στοχοποίηση του ΝΑΡ και της ν.Κ.Α.

Είναι βαθιά γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα φοβηθούμε! Δεν ξεχνάμε τίποτα – συνεχίζουμε μέχρι τη νίκη, μέχρι μια ζωή ελεύθερη και αξιοβίωτη.


Το γραφείο τύπου της ν.Κ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου