ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Μ. Κριθαρίδης : Δισεκατομμύρια Για Κούρσες Εξοπλισμών, Ψίχουλα Για Την Αντιμετώπιση Της Ακρίβειας

Μ. Κριθαρίδης
Οι προτεραιότητες της Κυβέρνησης δεν κρύβονται! Mία μόλις μέρα αφού τα «λεφτόδεντρα» ανακαλύφθηκαν ξαφνικά για ατελέσφορες κούρσες εξοπλισμών των εθνικών νταβατζήδων, οι αρμόδιοι Υπουργοί ανακοίνωσαν δήθεν μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης.
 
Τα ψίχουλα που ανακοίνωσαν ο κ. Σταϊκούρας, ο κ. Σκυλακάκης και ο κ. Σκρέκας δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική ανάσχεση του κύματος της ενεργειακής -και όχι μόνο- ακρίβειας, ούτε και βέβαια απαντούν έστω και στο ελάχιστο στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας.


Μόνο μέσα από την κατάργηση του Χρηματιστηρίου Ενέργειας (που δημιούργησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα του αγαθού) και την κοινωνικοποίηση της ΔΕΗ μπορεί να υπάρξει πραγματικά ακύρωση των αυξήσεων στην τιμή του ρεύματος.

Η διασφάλιση της πρόσβασης σε βασικά αγαθά για όλους είναι αδιαπραγμάτευτη, όσο ευφάνταστους τρόπους και αν βρίσκουν για να την υποσκάπτουν οι θεματοφύλακες των Μνημονιακών πολιτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου