ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Δυναμική Κινητοποίηση Στο Υπουργείο Οικονομικών Ενάντια Στο Έγκλημα Στην ΛΑΡΚΟ Και Τις Απολύσεις

 

 

Δυναμική κινητοποίηση στο υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα πραγματοποιούν σωματεία και εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και συνδικάτα εργαζομένων της Αθήνας, ενάντια στο έγκλημα και τις απολύσεις στην ΛΑΡΚΟ, με απόφαση της κυβέρνησης. 

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης κρέμασαν πανό των σωματείων της ΛΑΡΚΟ στην πρόσοψη του υπουργείου που γράφει: «Όχι στο κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ, όχι στις απολύσεις, στον μαρασμό του τόπου. Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ».

Φωνάζουν συνθήματα όπως: «Η ΛΑΡΚΟ θα μείνει ανοιχτή, κόντρα στης κυβέρνησης την πολιτική», «Το έγκλημα στην ΛΑΡΚΟ να μην συνεχιστεί, αυτοί είναι με τα κέρδη και εμείς με την ζωή», «Αλληλεγγύη στην εργατιά της ΛΑΡΚΟ, αντίσταση κι' αγώνας να' ρθούν τα πάνω κάτω» και «Απ' τη ΛΑΡΚΟ δεν θα βγούμε, αγώνας μέχρι τέλους για να δικαιωθούμε».

Καλούν σε παλλαϊκό  ξεσηκωμό και κλιμάκωση του αγώνα για να μην περάσει το έγκλημα, με μεγάλο σταθμό το συλλαλητήριο σήμερα Παρασκευή 10 Μάη, στις 7 μ.μ. στο Σύνταγμα

Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου