ΠΑΝΘΗΡΑΣ * 29

* Ιστοσελίδα Ενημέρωσης Της Μαχόμενης Αριστεράς Για Τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com * Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν και τις απόψεις της ιστοσελίδας * Αριστερά και Ενιαίο Μέτωπο Ενάντια στην Βαρβαρότητα*

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Αποχαιρετούμε Tη συντρόφισσα Αμαλία Δραγανίγου

Αμαλία Δραγανίγου
Την Τρίτη 21 Σεπτέμβρη 2021 η κηδεία στον Άγ. Δημήτριο της Πετρούπολης

Έφυγε από τη ζωή η συντρόφισσα Αμαλία Δραγανίγου.

Αγωνίστρια σε όλη της τη ζωή, ενταγμένη από τα μαθητικά της χρόνια στο κομμουνιστικό κίνημα, έδωσε με αξιοπρέπεια και με το κεφάλι ψηλά και την τελευταία μάχη με τον καρκίνο.

Η Παντιέρα εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους και τους συντρόφους της. Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 21/9 στις 12:00 το μεσημέρι στον Αγ. Δημήτριο Πετρούπολης.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση (παρατίθεται στη συνέχεια) κλείνει με τη φράση: “Η μνήμη της Αμαλίας θα φωτίζει για πάντα το πάθος για ζωή, για ένα κόσμο ισότητας, ελευθερίας, δημιουργίας, αλληλεγγύης.”

Σε ένα σύντομο αποχαιρετιστήριο σημείωμα, η Αγωνιστική Πρωτοβουλία Φαρμακοποιών της οποίας η Αμαλία ήταν μέλος, σημειώνει:

“Θα είσαι πάντα ο αέρας στα πανιά μας. Χωρίς εσένα θα ήμασταν αλλιώς.
Πάντα δραστήρια, μαχητική, αλληλέγγυα και ανυποχώρητη στα ιδανικά σου, είμαστε όλες και όλοι περήφανοι και τόσο τόσο τυχεροί που σε είχαμε στις ζωές μας.”

Οι οικείοι της καλούν αντί για στεφάνια να κατατεθούν ενισχύσεις για την Επιτροπή Αλληλεγγύης σε διωκόμενες-ους για την ελευθερία σε κινητοποιήσεις, Κοινός λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα με IBAN GR5601101510000015100478807.

Πηγή : Παντιέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου